måndag 31 maj 2010

200:ade inlägget

Idag hade jag hälsouppföljning på Itrim. Jag har gått ner 9 kg och tappat 14 centimeter i midjan! Känner mig väldigt nöjd! Ska kämpa vidare ett tag till. Men på midsommarafton ska jag äta Allt, typ.. Under sommaren är mitt mål att gå ner 5 kg. Men sommaren kommer inte att vara så strikt som det varit nu.

söndag 30 maj 2010

Uppdatering

Helgen har gått alldeles för fort!

Har kännt mig lite sisådär men det blir bättre å bättre..
Fredag kväll jobbade jag och i lördags så var jag bara hemma, tvättade lite, fixade och donade. Sen bar det iväg till Berghem för middag. Det var jättetrevligt och det blev ganska sent. Imorse sov vi länge..

Idag har vi varit på tre husvisningar.Alla i Skälby. Ett var inte alls som förväntat. PÅ bilderna var det super. Men i verkligeheten... Skandal. Å alldeles för dyrt.
Det andra huset var enormt! Kändes som lönngångar överallt. Öppnade du en dörr så hittade du snabbt ett annat.. Kunde lätt gå vilse där!
Det tredje var det som vi från början skulle gå på. Å det var så fint som vi hade tänkt oss. Kanske lite för trångt i hallen på övervåningen. Men elektriskt garageport, separat förråd, lekstuga på tomten bland äppelträd.. Fin tomt..
Kanske inte den bästa platsen, lite för nära grannen. Men nu ska vi ju hålla oss till planen. Och det är att kolla på hus nästa höst. Lite mer än ett år dit. Å jag behöver ju den tiden till att vänja mig vid tanken på att flytta..

Imorgon ska jag på hälsouppföljning. Ska bli mest spännande att se hur många centimeter jag har tappat i midjan..

Idag var det tänkt att vi skulle köra lite motorcykel, det har ju inte blivit av på ett tag. Men jag orkar bara inte. Ville bara vara hemma å ta det lugnt. Känner mig lite seg i kolan, å det går verkligen inte om jag ska köra.. Kände inte ens att jag skulle köra bil idag.. Idag blir det nog en avocadosallad från Lunden.. Väntar bara på att Andreas ska höra av sig. Han är ute och kör med sin pappa. De kan ju köra i trafiken. Jag har ju inte riktigt kommit dit..


torsdag 27 maj 2010

Läget..

I måndags kände jag mig bara blä, ramlade med motorcykeln, eller rättare sagt jag tappade den. Kände mig olustig och efter tappandet lite mer blä! I tisdags så kände jag mig värre. Gick till jobbet och fick ett tryck över bröstet. Åkte hem, hemsk ångest kom och dröjde sig kvar allt för länge. Kunde knappt sova sen. Tog lugnande och det hjälpte efter ett tag. Trodde ja skulle orka onsdagen men icke. Ville inte träffa nån, prata med nån. Gömde mig hemma. Skönt att kunna göra det. Men inte för länge, då blir det bara värre. Är nästan farligt att gömma sig för länge.
Känns fortfarande jobbigt, men jag håller ut för det är det jag kan göra.
Är alldeles för lät att måla upp värsta katastrofen. På fredag ska Wille sova över, gör mig stressad. Och stressen gör mig ledsen. William, min underbara systerson!
Nu sitter ja på jobbet, i soffan. Är inte en kotte här! Imorgon ska ja ta mig till Itrim, sen blir det nog bara chill och jobb såklart. Förmodligen blir det något avsnitt Gilmore girls oxå.
Måste sakta ner mina tankar och min önskan att kunna göra allt, på en gång helst.
Varför kan jag inte bara låta mig vara på ett bra ställe utan att rusa vidare så snabbt!!?

tisdag 18 maj 2010

positiv dag!

Började ifs med att jäkta imorse, snoozade en sådär 3 gånger. Orkade verkligen inte gå upp! Men iväg til jobbet kom jag, dock med bil (hade planerat att cykla).
Dagen gick ifs ganska långsamt men jag hade pyssel att roa mig med.
Å fick en komplimang (tror jag) av en arbetskompis idag. Vet inte riktigt vad han sa men jag såg nog smalare ut iaf.
Va på Möte i Björkeby på eftermiddagen och planerade Tjejmässan 2010.
Den är i november på Hus1.
Så efter det gled jag förbi Malin å Natis och det passade ju alldeles lagom; Malin åkte iväg och jag lekte med Natis. Vi gick ut på altanen å satte oss och lekte i gräset. Hon gillade att dra i gräset å få det i handen. Sen bytte vi blöja (lugnt, bara kiss) medan jag sjöng min påhittade sång. Hon verkade gilla den!
Men hon ville inte riktigt sova fasten hon va trött. Så ner i vagnen så sov hon innan jag kommit runt kvarteret. Passade på att få ihop lite steg men det var För varmt. Vill verkligen inte klaga men jag hade tjocka svarta byxor på mig. Som min kära storasyster noterat är alldeles för stora för mig. Jättekul, men trist för jag gillar dom.

Sen blev det hem till min kära och middag. Köttfärsbiffar med Palsternakmos. Funkade, men faktiskt inte för Andreas.

Sen så åkte vi till Berghem för att bege oss och åka lite mc. :)
Har åkt massor och det gick riktigt bra. Körde runt, runt på plantagenparkeringen.
Känns superkul. Men blev lite trött i kroppen efter ett tag. Tar väl ett tag för kroppen att kännas avslappnad. Förhoppningsvis så blir det lite mer körning i helgen.
Men det är fortfarande skräckblandad förtjusning inför det hela. Imorgon ska jag boka in mig och Andreas på Risk1an. Det är en teoretisk utbildning, typ lyssna på att man inte får dricka och sen köra. Sånt som alla egentligen vet.

Så dagen har innehållit massa positiviteter och sol!


söndag 16 maj 2010

Semesterövningar

Känns som man har övat på att ha semester den här ledigheten. Har haft sköna och lugna dagar. Vi har fixat och donat, städat, tvättat, solat, tränat, sovit och kört motorcykel. Ganska händelserikt men ändå avslappnande. Har gjort det i ordningen som vi har velat och orkat. Faktiskt nästintill perfekt!
Idag körde vi en tur på Ikea sen hade jag Erica och Johanna här på middag. Va trevligt. Käkade å spelade lite spel. Å pratade. Vi är ju alldeles för dåliga på att ses!
Å vadjag längtar efter sommaren. Imorgon är det måndag å den startar jag på Itrim. Är kvällsjobb som gäller.
Å nu är det sovdags!

God natt!


lördag 15 maj 2010

Underbara väder!

Så skönt det har varit att få vara långledig. Å sån tur med vädret! I Torsdags åkte (cyklade) vi omkring lite och städade hemma. Fredags var lugnt,handlade mat, på em cyklade vi till Berghem för att mat. Satt ute och åt. Nice. Var hemma vid nio tiden och var supertrötta. SÅ vid 23 låg i sängen, somnade med det samma. Idag vaknade jag upp och va lite nervös.. Vi gjorde oss iordning och åkte till berghem för att träffa Andreas pappa. Det var dax att köra motorcykel! I teorin kände jag mig som en mc åkare men självförtroendet fick sig en törn. Va lätt att hitta dragläget men oj va läskigt det var att köra. Måste bli lite modig nu. Förhoppningsvis så blir det mer körning på tisdag. Andreas har redan övat slalombana. Lite surt att allt är lättare för honom. Fast allt blir ju lite svårare för mig eftersom jag är kort och bara når ner med tåspetsarna. Får köpa mcstövlar med platå eller nåt.




Ikvälla tog vi en promenad till Görvälnsslott och tillbaka. Sen klippte jag A:s hår, till sommarfrisyren!
Imorgon ska jag åka till Ikea å köpa en till stol till ballkongen och sen förhoppningsvis ligga på ballkongen och sola. Har bränt mig lite bakpå axlarna, missade att smörja in mig där. Men inget som direkt känns.


måndag 3 maj 2010

En del av sökandet är över..

Har letat mckläder och motorcykel ett tag nu. Höll på att tappa hoppet rejält förra veckan ang. kläder. Men då visar det sig att Andreas har Mckläder i berghem som inte riktigt passade honom. Och de passade relativt bra. Vilket var superskönt. Så nu kan jag ju lägga krutet på att hitta en motorcykel!!!




Å visst känns det som att en röd sjal är ett måste till den här outfiten :)