lördag 23 mars 2013

Bara en lördag


 Hade tänkt skriva ett långt inläggom hur jag mår och om saker som kanske alla inte vet om mig.

 Påbörjade det i mitt huvud, som jag alltid gör. Har förberett många inlägg i mitt huvud, säker hundratals. Men ibland är det för långt till datorn. Speciellt då jag tänker som bäst på toaletten eller i duschen.

Men idag så fanns datorn nära men väl här så blev jag så otroligt trött på mig själv.

Så här kommer statusen lite kortfattat,
Mår inte helt 100 men ganska ok. Kämpar vidare och vissa dagar är lätttare än andra.
 Lever lite som i ett mellanland.


söndag 17 mars 2013

Sociala medier

Tidigare såg jag mig nog lite som en bakåtsträvare i allt det nya.
 När jag började "hänga" på internet så använde jag mig av MSN, Lunarstorm och Playahead. Det känns som evigheter sen.

Så lite motvillig har jag varit till instagram. Men det som är bra med det är att man lägger ut bilder, vilket det är till för och så, det är att jag godkänner de som kan se bilderna. Blir lite mer privat så.
Twitter har jag funnits på ett tag, men det endast för att följa kändisar (inte stalka!) Tror att det har med min nyfikenhet att göra. På de båda nämnda heter jag MissIrontown. Fyndigt tycker jag!
Facebook håller på att förlora lite av sin charm. Det roliga med det är när någon skriver något vettigt istället för att lägga ut nån youtubevideo.

På jobbet har jag kämpat i många dagar med FB. Behövde ladda ner jobbets Facebook info för att kunna spar och göra om sidan till en organisationssida (FBs krav) Allt gick åt ******!
Men nu har vi en sån "gilla"sida och den funderar absolut inte lika bra.

Bloggen var jag också "sen" med. Som att jag först försöker vara, inte som alla andra. Men i slutändan verkar jag åka dit på det mesta i alla fall. Det är kanske nyfikenheten det också..

Men jag gillar fortfarande att skriva för hand. Och skulle gärna både skriva och få brev i brevlådan. Ineffektivt visst, men så mycket personligare
Texter som jag ska skicka in till skolan påbörjar jag i ett block.  Jag gillar att skriva för hand och så är det så mycket lättare om man kan börja med att rita en blomma i hörnet.
 
Har fortfarande pappersalmanacka även om jag både har iphone och en Ipad. Sån är jag
   /  Linda

måndag 11 mars 2013

Fynda


 Känner att jag saknar att göra riktiga fynd. Är rätt bra på det annars. Men lusten och orken att gå i affärer har inte riktigt varit prioriterad.

På bokrean blev det bara 4 böcker och dem köpte jag via cdon. Egentligen handlar jag gärna böcker i affären då jag gillar att känna på dem, vrida och vända. Vissa böcker kan jag rata p.g.a omslaget faktiskt. Boken måste tilltala på alla plan.

Men snart blir det nog lite  fyndande, Loppisar drar igång framåt våren  och den 6-7 april är det  loppis i vattmyraskolan, dit lämnar jag saker som jag vill ge ett nytt hem.. Skulle egentligen vilja stå  i komethallen och prova att sälja men att lämna in sakerna passar nog mig bättre.

 Nu är min lilla rast över, tillbaka till jobb!


 / linda

onsdag 6 mars 2013

uppdatering


 tiden går så sjukt fort att jag inte hinner med. ´
Idag har jag haft ont på konstiga ställen, vart lite obehagligt ett tag.

Har sovit dåligt på senaste, känns som att jag vaknar mycket. Den senaste tiden har jag ätit lugnande istället för sömntabletter men kanske ska gå tillbaka till dem ett tag. hade änkt göra det ikväll men klockan blev för mycket.
Tror smärtorna hör ihop med att vardagen kanske snurrar på för fort. Har ingen ro att sita och skriva klart det som saknas till min skolansökan.

I födelsedagspresent fick jag en ny dator av andreas. håller fortfarande på att lära mig den.. Är en Vaio med alternativt skrivbord. har inte haft tid att lägga in min signatur på den ännu. Så nu skriver jag från den gamla datorn. Har nog lite seperationsångest. Det är ju inte jättefel på den här datorn så det tar mig lite emot att börja använda en ny. Fast på den här är vissa tangenter lite tröga. å så har ljudet lagt av. sen är den sprucken uppe i hörnen, men et är inget som påverkar funktionen..
 Den nya är verkligen fin och ser riktigt proffsig ut. Speciellt att skriva på. Tangenterna har lite mer mellanrum där så det blir inga dubbeltryckningar att korrigera.

Fick även en skrivare och officeprogramet av min darling.

Så för att skriva har jag verkligen fått den perfeta datorn.
Men jag kommer nog att använda den här lite ett tag till. Får fasa ut den lite succesivt..

Snart är det läggdags!



fredag 1 mars 2013