tisdag 23 september 2014

Höst

På bara en dag kom hösten med regn och blåst.
Nu, ganska sent på en tisdag är det minusgrader. Fler än två. 
Har blivit en del varma duschar och bad för mig, blir inte riktigt varm ordentligt efter jag varit utanför hemmet. Delvis kan det bero på att jag inte riktigt uppdaterat mitt klädtänk till snålblåst och regn.

I kroppen känns det i mellanåt lite stressigt. Men egentligen känner jag att jag har full koll.
Det är lite som att kroppsminnet minns andra höstar och automatiskt börjar känna stress. Det är lixom så att magen är lite oroligare när jag går hemifrån, andetagen blir lite tyngre och svåra att få ner i magen.
Men jag är medveten om det, hoppas det gör mig lite klokare. Känner efter ganska mycket, det gör jag verkligen. Men det är lite som en säkerhetsåtgärd. Så att jag inte ska missa om jag börjar bli sämre. Det skapar lite oordning och en aningens för mycket känna efter. Men övning ger färdighet. Nästa höst är allt förhoppningsvis lite bättre, lite lättare.

Känner att det lätt samlas lite för mycket tankar i huvudet, att skriva lite här kan nog underlätta. Att skriva ner tankar,idéer eller vad nu som snurrar är ganska klokt. På så vis så behöver inte energi tas till att komma ihåg allt det som slåss i mitt huvud. Då kanske ingen behöver slåss. Win, win helt enkelt.

God natt!