måndag 4 januari 2010

Nu har jag och Andreas varit sambos i ett år.
SÅ i helgen gjorde vi om massor här hemma.
Vi har bytt ut bokhyllan i vardagsrummet mot en vit en och gjort om hallen, delen bakom skynket. Där har vi ställt in skåp som vi fyllt med skor. Och vi har plats kvar!! Även i skåp och hyllor i vardagsrummet har vi plats kvar. Hur det kommer sig förstår inte jag eftersom vi har sååå mycket saker!
Vi har även bytt ut vardagsrumsbordet.
I veckan ska vi göra klart hallen och sen blir nästa projekt sovrummet.
Vill ha en vit sängstomme och en fondvägg. Ska fixa om lite med tavlor och sånt på väggarna oxå.. Å vad roligt det är!!! Blir man någonsin klar?!




Igår hade vi massa besök här. Malin, Pierre och Nathalie kom kl 15 för fika, vid halv 5 kom Erica, Emil och Ludvig. Kl 19 kom jocke och lämnade William och runt 20-tiden kom Sara. Fullrulle hela dagen. Vid 21.30 gick Sara,Wille,Erica,Emil och Ludde hem...


Då började vi fixa lite mer i hallen. Men det är inte klart ännu. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra ovanför skåpen.. Vi kan inte riktigt enas...




2 kommentarer:

  1. Fint är det tamejtusan! :) Ludde ser dock lite skeptisk ut.. haha!

    Kunde vi förresten åka till Stinsen någon dag? Orkar du? Och Andreas?

    SvaraRadera
  2. det vart ju superfint med hyllan i vardagsrummet ( : får komma o kika på hallen när den är helt klar! Känner att jag kanske ska bjuda över er på middag eller fika också ( : Så mycket jag hänger hos er ( :

    SvaraRadera